Palvelut

OTTELUTAPAHTUMAT

Yleisölle viihdyttäviä elämyksiä otteluissa. Kumppaneille laadukkaat VIP-tapahtumat ruokailuineen ja ohjelmineen otteluiden yhteydessä. Haluttaessa oma kabinetti. Myös lippupaketteja asiakkaille ja henkilökunnalle. Kausikorteilla edullisesti sisäänpääsy kaikkiin seuran liigapeleihin Lahdessa.

ASUNÄKYVYYS

Logo-näkyvyys liigajoukkueen peli- tai harjoitusasuissa. Myös yksilöity nimikkopelaajakumppanuus, jossa näkyvyys valitun pelaajan peliasussa, kausijulkaisun pelaajaesittelyssä, nettisivuilla sekä oikeus käyttää pelaajaa omassa markkinoinnissaan.

OTTELUMAINONTA

Näkyvää mainontaa kentänlaidalla tai näyttötaululla yleisölle ja TV-kameroille sekä kuuluvaa äänimainontaa.

OTTELUISÄNNYYS

FC Lahden yksittäisen Veikkausliigaottelun näkyvin tuote. Lahden stadion tarjoaa viihtyisät puitteet asiakas- ja henkilöstötilaisuuksille. Maistuvan ruoan ja juoman parissa on hyvin aikaa seurusteluun ja keskusteluun. Asiakkaalla on mahdollisuus somistaa koko stadionalue haluamaan tapaan. Isäntänä yrityksesi saa laajaa näkyvyyttä ottelumainonnassa eri medioissa. Tehdään ottelutapahtumasta mielellään täysin yrityksesi näköisen!

JULKAISU- JA FILMIMAINONTA

Näkyvyys kausijulkaisussa sekä otteluohjelmissa. Myös sähköistä näkyvyyttä suositussa Kuhnuri-TV:ssä.

TYÖHYVINVOINTIPALVELUT

Ainutlaatuinen Päivä ammattilaisena-tyyppinen työhyvinvointipalvelu. Tasokas luento, valmentajien ja fysioterapeutin vetämä laadukas treeni joko pallollisena tai pallottomana, FC Lahden pelaajatilojen käyttö sekä ravitseva ruokailu.

OTA YHTEYTTÄ

Juho-Matti Heikari
Toimitusjohtaja
Tel +358 40 7579055
juho-matti.heikari(at)fclahti.fi