United toiminta

FC Lahti United - yhteistyö

United - toiminnan tarkoituksena on tarjota yhteistyöseurojen lahjakkaille ja motivoituneille pelaajille polku kohti Suomen huippua ja FC Lahden liigajoukkueeseen sekä vieläkin pidemmälle kohti kansainvälisiä kenttiä. Toimintaan kuuluu pelaajille tarjottavia lisätapahtumia ikäluokittain peleinä ja turnauksina.

Pelaajan kehittyminen ja harjoittelu tapahtuu pelaajan omassa seurassa – oman seuran johdolla ja valmennuksessa. United - yhteistyö tuo pelaajalle huipputason lisätapahtumia, joita yksittäiset seurat eivät yksinään pystyisi tarjoamaan.

United - toiminta alkaa D12 - ikäluokassa ja jatkuu yhteisjoukkuetoimintana C15 - ikäluokkaan asti. Näissä tapahtumissa pelaajat kootaan vuosittain pelaamaan ikäluokkiensa kotimaisiin ja ulkomaisiin huipputurnauksiin sekä yksittäisiin peleihin. United joukkueen turnausten ja pelien kautta pelaaja saa kokea haasteita, joita oma toimintaympäristö ei pysty tarjoamaan.

C15 ikäluokan jälkeen tavoitteellisille pelaajille laaditaan urapolku- ja kehitysohjelma huomioiden mm. opiskelu ja henkilökohtaiset suunnitelmat. Urapolun suunnittelee yhdessä pelaaja ja pelaajan oma seura hyödyntäen FC Lahden tarjoamia kotimaisia sekä ulkomaisia mahdollisuuksia. Pelaajaa katsastetaan FC Lahden liigajoukkueessa tai FC Lahden ulkomaisissa yhteistyöseuroissa.

United - toimintaa johdetaan FC Lahden organisaatioista yhdessä yhteistyöseurojen valmennuspäälliköiden kanssa.