Uutiset

Otteluennakko: FC Lahti matkaa Pohjanmaalle
22.9.2020

Keskiviikon kunniaksi tyylikäs lahtelaislauma matkaa Pohjanmaan lakeuksille. Seinäjoella yhdeksäntenä oleva FC Lahti kohtaa kuudentena olevan Seinäjoen Jalkapallokerhon. Joukkueiden välillä on vain yksi piste, joten pisteistä tullaan käymään kova kamppailu.

Raportti: FC Lahti ja TPS tasapeliin Aila-myrskyssä
17.9.2020

Lahden stadionilla tuulee, totesi moni Aila-myrskyä uhmannut jalkapallon ystävä torstaina. FC Lahti oli jäädä myräkän ja vastassa olleen Turun Palloseuran jalkoihin, mutta sai pelastettua tasapelin Mikko Viitikon lopussa tulleen 1-1 -tasoituksen ansiosta. Maali oli Viitikon ensimmäinen Veikkausliigassa.

Otteluennakko: FC Lahti lähtee pesemään kasvojaan
16.9.2020

FC Lahden ei tarvitse pitkään lepäillä laakereilla, sillä torstaina pelataan jälleen. Hiihtiksen sametille saapuu vieraaksi Turun Palloseura. Molemmat kaipaavat kipeästi pisteitä, Lahti päästäkseen ylempään loppusarjaan ja TPS tiukkaan putoamiskamppailuun. Ottelu isäntänä toimii Liikuntakeskus Pajulahti.

FC Lahti taipui viime hetkillä kuopiolaisille
14.9.2020

FC Lahti taipui maanantai-illan jännitysnäytelmässä tunnelmallisella stadionilla Kuopion Palloseuralle lukemin 2-1. Lahden ainokaisen iski Altin Zeqiri, jolle maali oli kauden ensimmäinen. Vierailijoilta onnistuivat Urho Nissilä ja Ville Saxman.

Otteluennakko: FC Lahti saa vieraakseen hallitsevan mestarin
13.9.2020

FC Lahden on aika palata aidolle kotinurmelleen hyppyrimäkien suojelukseen maanantaina. Vieraaksi Lahteen, tänne Suomen nuorimpaan oikeaan kaupunkiin saapuu hallitseva mestari Kuopion Palloseura.

​KuPS- ja TPS-otteluiden käsiohjelma on julkaistu
13.9.2020

FC Lahden ja Kuopion Palloseuran välisen ottelun ja FC Lahden ja Turun Palloseuran välisen ottelun yhteinen käsiohjelma on julkaistu.

FC Lahti taipui tasapeliin Maarianhaminassa
9.9.2020

FC Lahti taipui karvaaseen tasapeliin IFK Mariehamnin vieraana. Tulokseen 2-2 päättynyt peli oli lahtelaisten hallussa, mutta kotijoukkue hilasi itsensä tasoihin kahden maalin takaa. FC Lahden maaleista vastasivat Mikko Kuningas ja Vahid Hambo.

FC Lahden tähdet olivat maajoukkueiden mukana
9.9.2020

FC Lahden pelaajia oli mukana maajoukkuetauon aikana edustamassa Suomen maajoukkueita. Jasin Assehnoun oli Juha Malisen valmentamassa alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa, tuore hankinta Arlind Sejdiu, Pyry Lampinen ja Lassi Forss olivat puolestaan 19-vuotiaiden maajoukkueleirillä. Lisäksi A-maajoukkueen mukana oli viisi entistä FC Lahden pelaajaa.

Otteluennakko: Lahti matkaa siipirikkona Saarelle
8.9.2020

Maajoukkuetauko on ohi ja on aika palata Veikkausliigan pariin. Lahtelaisten jalkapalloylpeys FC Lahti matkaa kenties kauden vaikeimpaan vieraspeliin Ahvenanmaalle. Ahvenanmaalla Lahti kohtaa tasapisteissä olevan IFK Mariehamnin.

Arlind Sejdiu siirtyy FC Lahteen
7.9.2020

FC Lahti ja 19-vuotias laitapelaaja Arlind Sejdiu ovat solmineet kahden ja puolen vuoden pelaajasopimuksen. Sejdiu siirtyy heti Lahteen FC Hongasta.

​FC Lahti ja Lahden Reipas vahvistavat maalivahtiosastoaan
4.9.2020

IF Gnistanin maalivahti Salifu Senghore saapuu leventämään FC Lahden maalivahtiosastoa kauden loppuun kestävällä lainasopimuksella. Senghore on kansalaisuudeltaan gambialainen. Lupaava maalivahti on 19-vuotias ja 198-senttinen. Hän on Atlantis FC:n, PK-35:n ja Gnistanin kasvatti.

​Virta jatkaa FC Lahdessa
3.9.2020

FC Lahti ja keskikenttämies Eemeli Virta ovat solmineet jatkosopimuksen. Sopimus on vuoden mittainen. Näin ollen nuori 19-vuotias taituri nähdään Lahden paidassa myös ensi kaudella.

​Veikkausliiga ja Telia järjestävät Näytön paikka -turnauksen e-futaajille – "Mahtava mahdollisuus pelaajille"
3.9.2020

Veikkausliiga ja Telia järjestävät Näytön paikka -turnauksen suomalaisille e-jalkapalloilijoille. Turnauksessa e-futaajat voivat esitellä taitojaan Veikkausliigan seuroille. Turnaus järjestetään syyskuussa ja se pelataan FIFA20-pelillä.

FC Lahti päätyi tasapeliin FC Interin kanssa
31.8.2020

FC Lahti pelasi tasapelin FC Interin kanssa. FC Lahti johti ottelua kahden maalilla, mutta joutui tyytymään pisteeseen 2-2 (2-0) tuloksella. Lahden maaleista vastasivat Eemeli Virta ja Jasin Assehnoun.

Otteluennakko: FC Lahti haluaa palata voittokantaan
30.8.2020

Kesä kääntyy syksyyn hitaasti kuin höyryjuna Heinolaan. Veikkausliigassa ei puolestaan ole sijaa hitaudelle, sillä maanantaina pelataan jälleen. FC Lahti saa vieraakseen sarjakakkosena olevan turkulaisen FC Interin.

FC Lahti tasapeliin Valkeakoskella
26.8.2020

FC Lahti joutui tyytymään tasapeliin Valkeakoskella FC Hakaa vastaan. Kamppailu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen tulokseen 2-2 (1-1). Lahden maaleista vastasivat Jasin Assehnoun ja Jean-C. Coubronne. FC Lahti isännöi seuraavassa ottelussaan FC Interiä.

Otteluennakko: FC Lahti palaa Pirkanmaalle
25.8.2020

FC Lahden lauantainen reissu Pirkanmaalle ei kerryttänyt lahtelaisten pistepottia. Keskiviikkona on kuitenkin uuden yrityksen vuoro. Seitsemäntenä oleva Lahti matkaa Valkeakoskelle kymmenentenä olevan FC Hakan vieraaksi.

FC Lahdelle tappio Tampereella
22.8.2020

FC Lahti hävisi Ilvekselle. Tamperelaiset voittivat kotiottelunsa 3-1 (1-1) nousten FC Lahden edelle kuudenneksi. FC Lahti jatkaa taistelua sijalta seitsemän. Mustapaitojen ainoasta maalista vastasi toppari Timi Lahti.

Otteluennakko: FC Lahti haluaa jatkaa tappiotonta putkeaan
21.8.2020

Kohti ääretöntä ja sen yli. Tai vaihtoehtoisesti kohti Tamperetta ja Ilveksen yli. Hyvässä vireessä oleva FC Lahti matkustaa lauantaina Tampereen Ilveksen vieraaksi Veikkausliigassa. Lahti hätyyttelee jo mitalisijoja, joten pistepussiin kaivataan lisätäytettä.