Uutiset

Veikkausliigalta uusi aluevaltaus – laajentuu e-urheilun puolelle
2.7.2020

Veikkausliiga ja Telia Esports Series ovat sopineet virallisen e-urheilusarjan käynnistämisestä. Uusi eFutisliiga käynnistyy syksyllä 2020.

FC Lahti kärsi tappion kauden avausmatsissa
1.7.2020

FC Lahti kärsi tappion HJK:lle lukemin 0-4 (0-2) Veikkausliiga-kauden avauksessa Lahdessa.

Otteluennakko: Veikkausliiga alkaa vihdoin!
30.6.2020

252 päivän odotus on ohi ja Veikkausliiga palaa Lahteen, eikä se voisi suuremmalla jännitysnäytelmällä alkaakaan. FC Lahti saa vieraakseen Stadionille suuren ja mahtavan Helsingin Jalkapalloklubin. Keskiviikon trilleri järjestetään poikkeusajan järjestelyin, joten tutustuthan niihin ennakkoon tästä.

Otteluraportti: Lahden Cup-taival päätökseen Turussa
28.6.2020

Suomen Cupin välierä päättyi FC Lahden osalta rankkasateeseen FC Interin vieraana Turussa. Inter vei lopulta ottelun nimiinsä lukemin 5-0. Elias Mastokangas iski kaksi osumaa, Aleksi Paananen, Taiki Kagayama ja Roope Kantola tekivät yhdet mieheen.

Kausijulkaisu nyt luettavissa
28.6.2020

FC Lahden tuore kausijulkaisu on ilmestynyt Etelä-Suomen Sanomien välissä. TÄSTÄ digiversion kimppuun.Otteluennakko: Suomen Cup -urakka jatkuu sunnuntaina
26.6.2020

Eurooppa on lähellä, mutta se vaatii vielä paljon töitä. Kohti Eurooppaa FC Lahti kurkottaa sunnuntaina Suomen Cupin finaaliin Turusta, jossa mastokaupungin ylpeys kohtaa FC Interin. Suomen Cupin välierästä on kirkkaimpiin valoihin matkaa vain kahden voiton verran.

FC Lahden hallitukseen mielenkiintoinen uusi nimi
26.6.2020

FC Lahden hallitus vahvistuu Henri Lanzilla. Musiikkipiireistä tuttu tuottaja ja lauluntekijä Lanz (tunnetaan myös nimellä MGI) on tullut tunnetuksi niin Suomessa kuin ulkomailla.

Poikkeusajan järjestelyt FC Lahden otteluissa
25.6.2020

FC Lahti aloittaa kauden 2020 kotiottelut poikkeusjärjestelyin. Kaikille turvallisen tapahtuman takaamiseksi ottelutapahtumien henkilömäärää on poikkeusoloissa rajoitettu.

FC Lahti nappasi paikan Suomen cupin välieristä
24.6.2020

FC Lahti kaatoi vieraskentällä FC Hongan Suomen cupin puolivälierissä maalein 1-0 (1-0). Lahtelaisten ja samalla pelin ainoan maalin viimeisteli Vahid Hambo. Välierissä FC Lahti kohtaa FC Interin, joka kaatoi omassa ottelussaan KuPS:n rangaistulaukauskilpailun jälkeen.

Otteluennakko: FC Lahti metsästää jatkopaikkaa Espoosta
23.6.2020

FC Lahden Cup-taival jatkuu jälleen keskiviikkona Espoossa, kun Lahti kohtaa Suomen Cupin puolivälierissä FC Hongan. Panoksena on paikka välieriin Suomen arvostetuimmassa jalkapallokilpailussa.

Petri Pasanen ja Tommi Kautonen FC Lahti P14 valmentajiksi
22.6.2020

FC Lahden pelaajapolun P14-joukkue sai todella vahvaa osaamista valmennukseensa. Vuonna 2006-syntyneiden poikien valmennusvastuun ottaa Petri "Peetu" Pasanen. Hänen aisaparinaan toimii jatkossa Tommi "Auge" Kautonen.

Otteluraportti: FC Lahti voitti vakuuttavasti
17.6.2020

FC Lahti jatkoi vakuuttavasti Suomen Cupin seuraavalle kierrokselle, kun Peli-Karhut kaatui lukemin 8-0 Kotkan Arto Tolsa Areenalla. Lahden maaleista vastasivat Eemeli Virta, Mikko Kuningas, Dimitry Imbongo, Vahid Hambo, Jasin Assehnoun ja Altin Zeqiri. Kuningas ja Assehnoun osuivat kahdesti.

Kuhnurikatsaus
16.6.2020

Viikonloppuna nähtiin pitkän tauon jälkeen lahtelaisia jalkapalloilijoita vihreän veran äärellä. Tulessa olivat niin miehet, kuin junioritkin. Lahtelaiset napsivat muutaman maistuvan voiton, mutta myös tappion karvasta kalkkia jouduttiin maistamaan.

Otteluennakko: FC Lahti matkaa Cupissa Kotkaan
16.6.2020

Yli kolmen kuukauden tauon jälkeen on aika jälleen tosipelien. Suomen Cup on edennyt siihen vaiheeseen, että voitolla on jatkossa ja tappiolla on ulkona. FC Lahti matkaa keskiviikkona Cupin neljännesvälierissä Kotkaan, jossa se kohtaa Peli-Karhut kertaalleen siirretyssä ottelussa.

Otteluraportti: Gnistan kiusasi Lahtea Kisapuistossa
13.6.2020

FC Lahti kohtasi harjoitusottelussa helteisessä Kisapuistossa helsinkiläisen IF Gnistanin. Vauhdikas ottelu päättyi 3-3-tasatulokseen. FC Lahden maaleista vastasivat Timi Lahti, Kari Arkivuo ja Jasin Assehnoun. Gnistanin maalit merkittiin Rony Huhtalalle, Saloum Faalille ja Kasperi Liikoselle.

Otteluennakko: Kisapuiston tupla
12.6.2020

Jalkapallon paluu Lahteen alkaa todenteolla lauantaina Kisapuiston tuplalla. FC Lahti pelaa viimeisen harjoitusottelun ennen Suomen Cupia IF Gnistania vastaan. Lahden ottelun jälkeen Miesten Kakkonen korkataan käyntiin, kun Lahden Reipas saa vastaansa nimivahvan PK-35:n. Koko tapahtuman järjestää Lahden Reipas.

​FC Lahti -pelaajapolku laajenee FC Reippaan tyttöjoukkueisiin
11.6.2020

FC Lahti tarjoaa yhdessä FC Reippaan kanssa uudenlaisen, merkittävän mahdollisuuden kaikille Lahden alueen tyttöjalkapalloilijoille. Kaudesta 2021 alkaen FC Reippaan B-junioreiden kilpajoukkue pelaa FC Lahden nimen alla ja väreissä. Nuoremmat tyttöjoukkueet jatkavat pelaamista edelleen FC Reippaan paidassa.

​Jalkapallon Paluu! Tuplaottelu Kisapuistossa
8.6.2020

Lauantaina 13.6.2020 vietetään Kisapuistossa jalkapallon superpäivää, kun FC Lahti kohtaa harjoitusottelussa kello 14.00 Ykköseen nousseen IF Gnistanin ja Lahden Reipas aloittaa Kakkosen kautensa nimivahvaa PK-35:tä vastaan kello 17.00.

Otteluraportti: FC Lahti palasi kentille voitokkaana
6.6.2020

FC Lahti palasi pelikentille voitokkaasti kun FC Honka kaatui vierasharjoitusottelussa lukemin 2-1. Lahden maaleista vastasivat Jasin Assehnoun ja Dimitry Imbongo. Hongan ainokaisen iski Arlind Sejdiu.