Uutiset

Teemu Penninkangas palaa Lahteen
26.2.2021

FC Lahti ja puolustaja Teemu Penninkangas ovat solmineet vuoden pelaajasopimuksen.

FC Lahti ja STATSports yhteistyöhön
25.2.2021

FC Lahti on tehnyt monivuotisen sopimuksen STATSportsin kanssa.

FC Lahti lainaa Chinedu Geoffreyn Ukrainasta
24.2.2021

Nigerialaishyökkääjä Chinedu Geoffrey siirtyy lainalle FC Lahteen Ukrainan pääsarjaseura Olimpik Donetskista.

​Eliécer Espinosa jättää Lahden
22.2.2021

FC Lahti ja kolumbialaishyökkääjä Eliécer Espinosa ovat purkaneet pelaajasopimuksen hyvässä yhteisymmärryksessä.

Otteluraportti: FC Lahti taipui lopussa
20.2.2021

FC Lahti kärsi 1-0-tappion Suomen Cupin karsinnan viimeisellä ottelukierroksella vierasottelussa Helsingin IFK:lle. Kuuman ottelun ainokaisen niittasi kotijoukkueen nuori Jeremiah Streng. FC Lahden jatkopaikka riippuu lohkon toisen ottelun tuloksesta.

Otteluennakko: Lahti hamuaa paikkaa jatkopeleihin
19.2.2021

Suomen Cupin karsinnassa eletään jo ratkaisun vaiheita. Lauantaina on jaossa paikkoja jatkopeleihin. FC Lahti lähtee metsästämään paikkaa Suomen arvostetuimmassa jalkapallokilpailussa Helsinkiin, jossa Mastokaupungin ylpeys kohtaa Helsingin IFK:n. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta Ruutu-palvelu lähettää ottelun suorana lähetyksenä.

Javi Hervás FC Lahden keskikentälle
15.2.2021

FC Lahti ja espanjalainen keskikenttämies Javi Hervás ovat solmineet vuoden pelaajasopimuksen. Hervás siirtyy Lahteen FC Hongasta, jossa hän pelasi viimeiset kolme kautta. Espanjalainen on 31-vuotias ja 176-senttinen keskikentän puolustava pelaaja.

FC Lahti leikitteli kotkalaisilla 3-0-voiton
13.2.2021

FC Lahti kaatoi vakuuttavasti Suomen Cupin karsinnan toisella ottelukierroksella FC KTP:n lukemin 3-0. Lahtelaisten maaleista vastasivat Kristian Yli-Hietanen, Jasin Assehnoun ja Arlind Sejdiu. Ottelu pelattiin Mukkulassa ilman yleisöä.

Otteluennakko: Lahti isännöi kotkalaisia haastavista lähtökohdista
12.2.2021

Suomen arvostetuimman jalkapallokilpailun karsinnan toinen kierros pelataan viikonloppuna pakkasen paukkuessa. FC Lahti lähtee jahtaamaan lauantaina kolmea pistettä aina rakasta vihollista FC KTP:tä vastaan. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta Ruutu-palvelu näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

FC Lahden toimisto suljettuna nuorten MM-kilpailut takia
9.2.2021

FC Lahden toimisto on suljettuna 15.2. saakka pohjoismaisten hiihtolajien nuorten MM-kilpailuiden johdosta. Toimiston ollessa suljettuna FC Lahden verkkokauppa kuitenkin palvelee koko ajan. Verkkokauppaan pääset tästä.

Otteluraportti: FC Lahti avasi Cupin karsinnan tasapelillä
6.2.2021

FC Lahti avasi Suomen Cupin karsinnan Mukkulassa Helsingin Jalkapalloklubia vastaan 1-1-tasapelillä. Lahtelaisten maalin iski Jasin Assehnoun ja Klubin osuma merkittiin Jairille. Vauhdikas ja värikäs ottelu pelattiin ilman yleisöä.

Otteluennakko: FC Lahden Cup-taival alkaa lauantaina
5.2.2021

Jalkapallon kilpailullinen kausi pyörähtää käyntiin lauantaina myös FC Lahden osalta. Suomen Cupin karsinnassa Lahteen saapuu vieraaksi hallitseva tuplamestari Helsingin Jalkapalloklubi. Valitettavasti ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta Ruutu-palvelu näyttää ottelun jokaisen hetken suorana lähetyksenä.

Espinosa siirtyy FC Lahden paitaan Turusta
4.2.2021

FC Lahti ja kolumbialaishyökkääjä Eliécer Espinosa ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Sopimuksessa on myös optio yhdestä lisävuodesta. Espinosa siirtyy Lahteen Turun Palloseurasta, jossa hän pelasi viimeiset kaksi kautta. Kolumbialainen on 24-vuotias ja 176-senttinen viimeistelijä.

Matti Klinga jatkaa FC Lahdessa
4.2.2021

FC Lahti ja keskikenttäpelaaja Matti Klinga ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen. Lahtelainen Klinga on 26-vuotias ja 175-senttinen. Klinga pelasi viime kaudella FC Lahden paidassa 16 Veikkausliiga-ottelua.

Otteluraportti: FC Lahti kaupungin herraksi
30.1.2021

FC Lahti kaatoi tiukassa harjoitusottelussa paikallisvastustaja Lahden Reippaan lukemin 2-1. FC Lahden maaleista vastasivat Elias Oijusluoma ja Pyry Lampinen. Reippaan ainokaisen viimeisteli puolestaan Asaad Babiker.

Otteluennakko: Lauantaina kamppaillaan Lahden herruudesta
29.1.2021

Köyhän miehen Lahti Cup pelataan lauantaina. Mukkulan kuplassa kohtaavat harjoitusottelussa FC Lahti ja Kakkosessa pelaava Lahden Reipas. Ottelu pelataan vallitsevien rajoitusten takia ilman yleisöä, mutta Etelä-Suomen Sanomat lähettää ottelun suorana lähetyksenä.

​Kristian Yli-Hietanen FC Lahteen
29.1.2021

FC Lahti ja hyökkääjä Kristian Yli-Hietanen ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Yli-Hietanen siirtyy Lahteen Tampereen Pallo-Veikoista. Suomalais-kanadalainen hyökkääjä on 24-vuotias ja 186-senttinen.

​Veikkausliigan otteluohjelma on julkaistu
27.1.2021

Veikkausliigan runkosarjan otteluohjelma on julkaistu. FC Lahti aloittaa 25-vuotisjuhlakautensa 10.4. vierasottelulla FC Hakaa vastaan. Ensimmäinen kotipeli on puolestaan perjantaina 16.4. jolloin vastustajaksi saapuu sarjanousija AC Oulu. Liigan mitalistit ovat selvillä 16.10. ja viimeisestä europaikasta pelattavan lopputurnauksen viimeisen ottelun runkopelipäivä on 6.11. Loppusarjojen ja lopputurnauksen pelipäivät ilmoitetaan myöhemmin.