Otteluraportti: HIFK – FC Lahti 2-2 (1-0)

Ottelu käynnistyi tasaisesti, eikä paikoilla juhlittu. Ensimmäisen jakson ainoa paikka tuli kotijoukkueelle. HIFK sai vapaapotkun Lahden puolustusalueen oikealta laidalta. Vapaapotku kiersi Lahden maalille ja otti kimmokkeen Mikko Kuninkaan päästä. Lopulta Esa Terävällä oli helppo työ viimeistellä tähtirinnat 1-0 -taukojohtoon.

Toiselle jaksolle Lahti tuli kentälle pirteänä. Vaihdosta tulleet Jussi Länsitalo ja Fareed Sadat olivat pirteitä ja aiheuttivat jatkuvia ongelmia IFK:n puolustukselle. Lahti saikin tasoituksen 57. peliminuutin kohdalla. Länsitalo sai jalkansa vapaaksi ja keskitti pallon rangaistusalueen rajoille. Jasse Tuominen nousi korkeimmalle ja puski pallon vastustamattomasti IFK:n verkkoon.

IFK iski kuitenkin heti perään. Lahti ei onnistunut katkaisemaan IFK:n hyökkäystä, vaan pallo ajautui Matias Hänniselle. Hänninen pääsi vastakkain hyvin torjuneen Tomi Maanojan kanssa, eikä erehtynyt, vaan siirsi kotijoukkueen jälleen johtoon.

Kaksi minuuttia myöhemmin iski Lahti. Hassan Sesay keskitti ja Mikko Hauhia nousi tällä kertaa korkeimmalle. Kapteenin pusku osui tolppaan, josta se kimposi aivan maalin eteen. Kalle Multanen kerkesi paluupalloon ensimmäisenä ja siirsi pallon voimalla verkkoon ja ottelun jälleen tasoihin. Viimeiset 20 minuuttia Lahti haki voittomaalia, mutta todellisia maalipaikkoja ei tullut hyvin puolustaneen IFK:n maalille. Näin ollen pisteet tasattiin lukemin 2-2.