placeholder

Zenitistä kaksi pelaajaa lainalle Lahteen

– Joukkueen vahvistaminen on ollut agendalla jo jonkin aikaa ja yhteistyöseurojen kanssa tämä onnistuu luontevimmin win-win-ajattelun myötä. Aleksandr ja Pavel ovat edistyneet Zenit-polulla hyvin ja tulevat hyvään saumaan joukkueeseen sisään, taustoittaa toimitusjohtaja Tomi Honkanen.

21-vuotias maalivahti Vasjutin on erittäin lupaava maalivahti, joka on noussut jopa Zenitin edustusjoukkueen mukaan. Hänen suhteensa Lahdessa on isot odotukset.

– Hän on raamikas, hyvä urheilija ja rauhallinen jalalla. Johtaja- ja voittajatyyppi joka ohjaa hyvin peliä. Hyvin sosiaalinen ja puhuu erinomaisesti englantia, Kuhnureiden päävalmentaja Toni Korkeakunnas kertoo.

– Meiltä on kaksi maalivahtia lähtenyt. Santeri Pakkanen on
pelannut ihan OK, mutta hän on vielä nuori ja parhaat pelit ovat vasta edessä. Vasjutin on ollut Zenitin edustusjoukkueen mukana koko preseasonin ajan. Aika kova haastaja ainakin, Korkeakunnas jatkaa.

19-vuotias Osipov kykenee pelaamaan keskikentällä ja hyökkäyksessä lähes paikkaa kuin paikkaa.

– Tyypillinen venäläinen pelaaja. Hyvin liikkuva, taitava ja suhteellisen pienikokoinen keskikentän sekä hyökkäyspään allround pelaaja. Fiksu ja energinen, ”Toke” arvioi.