vko.33 // 19.8.2016

KuhnuriTV: Erikoishaastattelussa Santeri Hostikka

KuhnuriTV: Erikoishaastattelussa Santeri Hostikka

Hostikka pelaa upeaa debyyttikautta FC Lahdessa ja Veikkausliigassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Alkuvuodesta vain harva tiesi, kuka on Santeri Hostikka. Nyt hänet tietää jokainen Veikkausliigaa seuraava jalkapalloihminen.

Santeri Hostikka on pelaamassa upeaa debyyttikautta FC Lahdessa ja Veikkausliigassa. 18-vuotias laitahyökkääjä on pelannut itsensä FC Lahden kannattajien sydämiin pirteällä, rohkealla ja näyttävällä pelityylillään.

Hostikka saapui FC Lahteen viime talvena Pallokerho Keski-Uusimaasta, jonka riveissä hän oli ehtinyt jo pelata kaksi kautta Miesten Kakkosta. Siitä huolimatta kukaan tuskin uskoi, miten paljon hän pelaisi Veikkausliigaa.

- En ajatellut silloin, että tulisin olemaan kaudella vakiokasvo avauksessa. En olettanut, että näin paljon tulisi vastuuta, Hostikka myöntää KuhnuriTV:ssä.

Vastuun myötä myös tehojakin on tullut. PKKU:n kasvatti on iskenyt toistaiseksi kaksi maalia ja antanut kolme maaliin johtanutta syöttöä. Mies itse tosin tokaisee, että tehoja voisi olla enemmän.

- Osin olen tyytyväinen tähän kauteen. Maaleja olisi voinut tulla enemmän ja tasaisuutta lisää. Siihen voin olla tyytväinen siihen, että olen pelannut tällä kaudella enemmän liigaa kuin viime kaudella Kakkosta, Hostikka hymyilee.

Mikä on Hostikan näyttävien harhautuksien salaisuus? Missä mies haluaa pelata tulevaisuudessa? Katso Hostikan haastattelu kokonaisuduessaan KuhnuriTV:stä.