vko.50 // 16.12.2016

Hassan Sesay jatkaa Lahdessa

Hassan Sesay jatkaa Lahdessa

FC Lahti on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen sierraleonelaisen Hassan Sesayn kanssa. 29-vuotias Sesay edusti Lahtea viime kaudella yhteensä 24 liigaottelussa ja teki niissä yhden maalin sekä antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Seuraava kausi tulee olemaan Sesaylle jo neljäs perättäinen Lahdessa.

Sesay jatkaa tutuissa maisemissa mielellään ja lähettää seuralle kiitokset hyvin toimineesta yhteistyöstä.

- Olen aina arvostanut, miten seura on hoitanut asiat kanssani ja haluan kiittää seuraa siitä, että he uskovat minuun, Sesay iloitsee.

- Lahti on erittäin mukava kaupunki ja myös lähellä Helsinkiä. Aina kun pelaan Lahdessa tuntuu, että pelaan lähellä perhettäni ja erittäin hienossa seurassa, Sesay jatkaa.

Joukkueen päävalmentaja Toni Korkeakunnas pitää pitkän ajan luottopelaajansa kernaasti miehistössään.

- Hassan on ollut joukkueemme luottopuolustaja jo monen vuoden ajan. Viime kauden hyvien esitysten perusteella hän nousi takaisin Sierra Leonen A-maajoukkueen avauskokoonpanoon. Yhteistyöni "Hassun" kanssa on jatkunut jo Viikingit-ajoilta. Hän on ollut aina tinkimätön huippu-urheilija, joka antaa kentällä ollessaan kaikkensa joukkueen eteen, "Toke" kehuu.

- Hän on kopissa aina hyvällä tuulella ja tulee kaikkien kanssa toimeen, todellinen joukkuepelaaja, Korkeakunnas naulaa.

Viime kauden päätteeksi Lahti jäi kahdeksannelle sijalle, joka ei luonnollisesti tyydyttänyt ketään. Ensi kaudesta Sesay uskoo kuitenkin tulevan parempi.

- Viime kausi ei ollut hyvä joukkueelle. Emme voittaneet tarpeeksi vierasotteluita, Sesay näkee.

- Uskon, että ensi kausi tulee olemaan hieno, koska joukkueemme on valmis pelaamaan hyvää jalkapalloa, Sesay uskoo.

Sesayn sopimuksen myötä Lahdella on kasassa ensi kaudeksi yhteensä 16 pelaajasopimusta.