vko.05 // 30.1.2017

FC Lahti oluesta tuottoja lahtelaisen juniorijalkapalloilun hyväksi

FC Lahti oluesta tuottoja lahtelaisen juniorijalkapalloilun hyväksi

Kuva: Jussi Länsitalo

Lauantaisen Suomen Cupin ottelun alussa nähtiin juhlallisuuksia, kun Teerenpelin panimon toimitusjohtaja Anssi Pyysing luovutti ravintolan valmistamasta FC Lahti -oluesta tulleet tuotot lahtelaisen juniorijalkapalloilun hyväksi.

Jokaista myytyä FC Lahti -olutlitraa kohden Teerenpeli lahjoitti yhden euron lahtelaisen juniorijalkapalloiluun. 1388,70 euron arvoisen shekin vastaanottivat FC Kuusysi-kasvatti Santeri Pakkanen ja Reipas-kasvatti Jasse Tuominen.

Viime huhtikuussa seura sai 20-vuotisen taipaleensa kunniaksi oman juhlaoluen, joka toteutettiin FC Lahden ja Teerenpelin yhteistyönä. Reseptistä vastasti FC Lahden kannattaja Kari Puttonen.

Tänä vuonna FC Lahti -olut saa jatkoa oluentekokilpailun muodossa.