vko.15 // 15.4.2017

FC Jätkät FIFA-turnauksen mestariksi

FC Jätkät FIFA-turnauksen mestariksi

Sporttiravintola Seiväs täyttyi pitkänäperjantaina FIFA-videopelin ystävistä. Turnausta pelattiin kahdelta eri screeniltä. (Kuva: FC Lahti)

FC Lahden ja Sporttiravintola Seipään pitkäperjantaina järjestetty FIFA-turnaus päättyi FC Jätkien juhliin.

FC Jätkät eli Eetu Tolja ja Lassi Lahenius voittivat itselleen saunaillan Seipäässä, FC Lahden viime kauden oikeat pelipaidat ja liput FC Lahti – JJK -Veikkausliigaotteluun. Jännittävässä finaalissa kaatui lopulta joukkue nimeltä Machesteri. FC Lahden joukkue, Santeri Hostikka ja Joona Tapani, hyytyivät puolivälierissä jännittävän rangaistuslaukauskilpailun päätteeksi. Kovatasoinen turnaus keräsi Seipääseen täydet 16 joukkuetta ja kuuden tunnin ajan ravintolassa kuultiinkin riemunkiljahduksista pettymyksen tunteisiin. Lue laajempi juttu haastatteluineen FC Lahti – JJK -ottelun käsiohjelmasta.

Kuvassa turnauksen mestarit eli FC Jätkät, Eetu Tolja ja Lassi Lahenius.


ESS:n tunnelmavideo turnauksesta -> http://www.ess.fi/urheilu/jalkapallo/art2362148

Liput otteluun -> http://www.ticketmaster.fi/event/fc-lahti-jjk-lipp...