vko.17 // 27.4.2017

FCLahtiTV: Mujunen palasi harjoituksiin vuoden jälkeen

FCLahtiTV: Mujunen palasi harjoituksiin vuoden jälkeen

Mujunen on palannut FC Lahden harjoituksiin vakavan loukkaantumisen jälkeen. (Kuva: Juha Tamminen)

20-vuotias maalivahti Miikka Mujunen on palannut täysipainoisesti takaisin FC Lahden harjoituksiin. Vakava polvivamma vei läpimurtoaan viime kaudella tehneen Mujusen sairastuvalle lähes vuoden ajaksi.

Mujunen on harjoitellut reilun viikon ajan FC Lahden mukana ilman takaiskuja. Ei ole siis ihme, että hymy on herkässä.

- Todella hienoa päästä taas sataprosenttisesti joukkueen mukaan. On mukava herätä aamulla tietäen, ettei tarvitse mennä yksin pulikoimaan altaaseen, Mujunen kertoo iloisena FCLahtiTV:ssä.

Viime kaudella Mujunen syrjäytti Tomi Maanojan ykköstorjujan tontilta. Ennen loukkaantumistaan hän ehti pelata kolme liigaottelua, joista kahdessa hänet valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Nuorella veräjänvartijalla riittää edelleen paljon töitä pelituntuman takaisin saamiseksi, mutta tavoitteet herralla eivät ole kadonneet mihinkään.

- Tällä hetkellä Alexilla (Vasjutinilla) on ykkösmaalivahdin rooli, mutta kyllä minä tulen haastamaan hänet ihan tosissani. Eihän tätä muuten haluaisi ammatiksi pelata, jos ei halua tolppien väliin.

Se tietysti vaatii paljon töitä, sillä Vasjutin kuuluu Veikkausliigan parhaimmistoon pelipaikallaan. Vielä enemmän töitä vaatii kuitenkin Mujusen pitkän linjan maali.

- Haluan päästä ulkomaille pelaamaan ammatikseni. Siinä mielessä mikään ei ole muuttunut. Palo on yhtä kova, ellei kovempi kuin ennen loukkaantumista, Mujunen vakuuttaa.

Katso Mujusen erikoishaastattelu kokonaisuudessaan FCLahtiTV:stä.