vko.19 // 10.5.2017

​Pikkuhuuhkajat avaa EM-karsinnat Lahden Stadionilla

​Pikkuhuuhkajat avaa EM-karsinnat Lahden Stadionilla

Lahden Stadionilla pelataan syyskuussa alle 21-vuotiaiden EM-karsintaa. Kuva viime vuodelta. (Kuva: Kim Kallström)

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen taival kohti vuoden 2019 EM-lopputurnausta starttaa Lahden Stadionilla 5. syyskuuta, jolloin joukkue kohtaa Färsaaret. Suomen Palloliitto ja FC Lahti ovat sopineet ottelutapahtuman järjestämisestä Lahdessa.

Pikkuhuuhkajien kanssa samassa EM-lohkossa ovat Färsaarien lisäksi Puola, Tanska, Georgia ja Liettua.

- Haastetta tässä lohkossa ilman muuta on, mutta voi sanoa että suhteellisen hyvä arpa oli, Pikkuhuuhkajien päävalmentaja, myös FC Lahtea valmentanut Tommi Kautonen kommentoi arpaonnea Palloliiton verkkosivuilla.

Viime EM-karsinnat päättäneestä joukkueesta on vain muutama pelaaja jäljellä kohti uutta karsintaa. FC Lahden joukkueesta paikkaa Kautosen kokoonpanosta havittelevat ainakin Mikko Kuningas, Santeri Hostikka ja Santeri Pakkanen.

FC Lahdelle on kunnia järjestää maaottelutapahtuma mastokaupungissa.

- Maaottelusta Lahdessa onkin vierähtänyt jo vuosia, joten järjestämme mielellämme tapahtuman. Onhan lisäksi U21-maajoukkueen valmennuksessa ja joukkueringissä mukavasti lahtelaisväriä. Hieno kansainvälinen tapahtuma tulossa, kertoo FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkanen.

Suomi - Färsaaret pelataan Lahden Stadionilla 5. syyskuuta.