vko.34 // 24.8.2017

FCLahtiTV: Mitä on elektroninen urheilu? FC Lahti Menacen manageri Teijo Sepponen haastattelussa

FCLahtiTV: Mitä on elektroninen urheilu? FC Lahti Menacen manageri Teijo Sepponen haastattelussa

Elektroninen urheilu on hurjaa vauhtia kasvava ala, mutta silti se on vielä monille ihmisille tuntematon. FCLahtiTV otti asiasta paremmin selvää haastattelemalla FC Lahti Menace -joukkueen manageria Teijo Sepposta.

FC Lahti tiedotti aikaisemmin lähteneensä eSportsiin mukaan (lue tiedote tästä), kun se alkoi tehdä yhteistyötä elektronisen urheilun toimijan MNC Groupin (Team Menacen) kanssa. Organisaatio on yksi Suomen elektronisen urheilun vanhimmista.

SIksi Sepponen onkin oikea ihminen kertomaan, mitä on elektroninen urheilu ja mitä FC Lahti Menace -joukkue tekee nyt ja tulevaisuudessa.

Katso FCLahtiTV:n haastattelu alta.