vko.38 // 22.9.2017

​Aleksandr Vasjutin sivussa kuusi viikkoa

​Aleksandr Vasjutin sivussa kuusi viikkoa

Kuva: Juha Tamminen

FC Lahden venäläisvahdin Aleksandr Vasjutinin loppukauden pelit ovat vaarassa loukkaantumisen vuoksi.

22-vuotias Vasjutin loukkasi kättään harjoituksissa viime viikonloppuna. Lääkärissä otetut kuvat kertoivat myöhemmin ikävää kieltään - ranteesta löytyi murtuma, joka pitää "Alexin" sivussa noin kuuden viikon ajan.

Yhteistyöseurasta FC Zenitistä lainasopimuksella Lahdessa pelaava Vasjutin on torjunut tällä kaudella 23 ottelussa, joista hän on hävinnyt vain kaksi. Näissä otteluissa hän on pitänyt maalinsa puhtaana peräti kymmenen kertaa.

Torjuntatehtävät ottaa näin harteilleen Miikka Mujunen, joka on pelannut tällä kaudella neljä ottelua Veikkausliigassa. 21-vuotias Mujunen oli jo kaatamassa maanantaina FC Interiä vieraissa lukemin 6-1.

Julkaisimme Vasjutinista aikaisemmin kattavan henkilökuvan. Käy lukemassa se tästä.