vko.50 // 16.12.2017

Nuorukaiset Irfan Sadik ja Paavo Voutilainen jatkavat FC Lahdessa

Nuorukaiset Irfan Sadik ja Paavo Voutilainen jatkavat FC Lahdessa

Nuorukaiset Irfan Sadik ja Paavo Voutilainen jatkavat FC Lahdessa

FC Lahti ja hyökkääjä Irfan Sadik ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen. Viime kaudella 18-vuotias hyökkääjälupaus pelasi pääsääntöisesti Kakkosessa FC Lahti Akatemian riveissä. Sadik teki myös liigadebyyttinsä JJK:a vastaan heinäkuussa. Lisäksi Sadik esiintyi miehekkäästi FC Lahden riveissä Suomen Cupin lohkovaiheen otteluissa.

Vahva hyökkääjä pelasi viime kaudella 21 ottelua FC Lahti Akatemian riveissä. Otteluissa syntyi seitsemän maalia. Kookas, 189-senttinen Sadik pelasi myös neljä A-junioreiden ottelua, joissa kookas hyökkääjä osui neljästi.

Samalla FC Lahti käytti myös Paavo Voutilaisen option, joten U19-maajoukkueen vakiokasvo jatkaa mastokaupungissa seuraavankin kauden.