vko.18 // 30.4.2018

Fareed Sadat iloitsi paluustaan

Fareed Sadat iloitsi paluustaan

Fareed Sadat palasi loukkaantumisen jäljiltä kentälle Kuopiossa, kun FC Lahti taisteli 1-1-vierastasapelin Kuopion Palloseuraa vastaan. Talvella loukkaantunut Sadat oli sivussa kokoonpanosta koko kevään. Nuorukainen pääsi sunnuntaina kentälle Oskari Kekkosen tilalle noin 20 minuuttia ennen loppua.

Sadat pääsi muutamaan kertaan laidallaan haastamaan Luis Carlos Murilloa, mutta maalia Sadat tai Lahti ei saanut enää aikaiseksi. Sadat oli itse paluustaan, mutta myönsi, ettei peli ollut kovin hyvä häneltä tai koko joukkueelta. Nuori hyökkääjä paljasti, ettei hänen kuntonsa ollut vielä täydellinen.

- Oli kiva palata kentälle loukkaantumisen jälkeen. Peli ei ollut meille helppo, enkä itse pelannut niin hyvin kuin pystyn. Ottelutapahtumiin nähden piste maistuu, mutta olisimme pystyneet vielä parempaakin. Kuntoni oli vielä vähän huono. Pelituntuma oli vähän kateissa. Kerran tai kaksi pääsin haastamaan laidalta, mutta ei tällä kertaa toimineet. Ensi kerralla ne sitten puree, Sadat hymyilee.

FC Lahti pelaa seuraavan ottelunsa jo torstaina, kun tie vie Helsngin Telia 5G Areenalle, jossa vastaan asettuu HJK.