vko.29 // 16.7.2018

​Lahtelaisessa yhteistyössä on voimaa!

​Lahtelaisessa yhteistyössä on voimaa!

Kuva: Miska Savolainen

FC Lahti ja Suomen Moottoripyörämuseo ovat monelle ensimmäisiä Lahdesta mieleen tulevia asioita hyppyrimäkien lisäksi. FC Lahti ja Moottoripyörämuseo tarjoavat nyt yhdessä mahdollisuuden tutustua kerralla molempiin, jalkapalloon ja moottoripyöriin.

Museo perustettiin Niemen satamaan 2011 ja on siitä lähtien ollut yksi Lahden suosituimmista vierailukohteista. Museon kokoelmissa on yli sata erilaista moottoripyörää. Käy tällä viikolla Museolla ja pääset samalla lipulla sunnuntaina 22.7. seuraamaan FC Lahden Veikkausliigan kotiottelua IFK Mariehamnia vastaan Kisapuistoon. IFK-ottelun ottelulipulla ja FC Lahden kausikortilla pääset vastaavasti heinäkuun loppuun asti Museolle ilman pääsymaksua.

Tule sunnuntaina Kisapuistoon kuuntelemaan Rikun värikkäitä tarinoita Museon laajennuksesta, kansainväliseen levitykseen menevästä Rikuo-dokumentista ja sen promoamisesta Pohjois-Amerikassa, Ace Cornerin tapahtumista kesän aikana sekä kannustamaan FC Lahti voittoon. FC Lahti – IFK Mariehamn -ottelu pelataan Kisapuistossa sunnuntaina 22.7. kello 17.00. Suomen Moottoripyörämuseo on auki maanantaista lauantaihin kello 9-21 ja sunnuntaisin 10-20. Nähdään Kisapuistossa ja Niemen satamassa!

https://www.moottoripyoramuseo.fi/