vko.38 // 19.9.2018

B-nuorten vastuuvalmentajaksi lähes 30 hakemusta

B-nuorten vastuuvalmentajaksi lähes 30 hakemusta

FC Lahden B-nuorten valmentajarekrytointi etenee mukavassa myötätuulessa. Määräaikaan mennessä hakemuksia saatiin 27. Suomen lisäksi hakijoita oli Kroatista, Puolasta, Saksasta ja Unkarista. Prosessi etenee haastatteluihin, joihin kutsutaan 3-5 ehdokasta.

Valmentajavalinta pyritään tekemään syyskuun loppuun mennessä. FC Lahti B-nuorten vastuuvalmentajan pesti on päätoiminen, johon kuuluu myös muita tehtäviä FC Lahti -pelaajapolulla. Pelaajapolun kivijalat ovat FC Lahti B, FC Lahti A sekä FC Lahden liigajoukkue. Molemmat juniorijoukkueet osallistuvat talven SM-karsintasarjaan tavoitteenaan kesän SM-sarjat.

Parhaillaan A-nuoret ovat vahvasti kiinni Suomen mestaruudessa. Kun kaksi kierrosta on pelaamatta, on lahtelaisryhmän sarjajohto neljä pistettä.

Alkuperäinen uutinen: https://www.fcreipas.fi/uutiset/105578/fc-lahden-b-nuorten-vastuuvalmentajaksi-lahes-30-hakijaa.