vko.44 // 2.11.2018

Paananen kiittää lahtelaisia

Paananen kiittää lahtelaisia

Kuva: Juha Tamminen

Kaudesta 2015 asti FC Lahdessa pelannut keskikenttämies Aleksi Paananen siirtyy FC Interiin.

Kuluneella kaudella Paananen pelasi Lahdessa 29 Veikkausliiga-ottelua ja viimeisteli kaksi maalia. Virallisia otteluita keskikenttäväkkärälle mustapaidoissa kertyi 147. Paananen oli mukana FC Lahden kahdessa edellisessä euroseikkailussa pelaten kaikissa otteluissa. Lisäksi hän voitti Lahden riveissä Liigacupin.

Turkuun muuttava Aleksi Paananen haluaa kiittää kaikkia lahtelaisia neljästä yhteisestä vuodesta. Hänen mukaansa vuodet Lahdessa olivat kaikkinensa mahtavia ja ne muokkasivat Paanasta pelaajana.

- Nämä olivat mahtavat neljä vuotta Lahdessa. Ne muokkasivat minua sellaiseksi Veikkausliiga-pelaajaksi, joka olen nyt. Haluan kiittää kannattajia, taustoja, toimistoa, vapaaehtoisia ja kaikkia lahtelaisia näistä neljästä vuodesta, Paananen kiittelee.

FC Lahti kiittää Paanasta yhteisestä matkasta ja toivottaa onnea tulevaisuuteen.