vko.25 // 26.6.2019

FC Reipas ja FC Lahti saivat jatkoa talenttivalmennustukeen

FC Reipas ja FC Lahti saivat jatkoa talenttivalmennustukeen

FC Reipas yhdessä FC Lahden kanssa valittiin 16 muun seuran joukkoon, jotka saavat Palloliiton talenttivalmentajatukea vuosiksi 2020-21. Kaikkiaan hakemuksia oli 49, joista tyttöjen hakemuksia 17 ja poikien hakemuksia 32. Uudella tukikaudella talenttivalmentajan työpanos kohdistuu 15-19 -vuotiaiden poikien kanssa toimimiseen.

Talenttivalmentaja toimii valittujen talenttipelaajien henkilökohtaisena valmentaja osana kaikkia FC Lahti akatemian valmennustiimejä. FC Lahti -pelaajapolku rakentuu P15-, P17- ja P20-ikäluokista sekä reservijoukkueesta ja liigajoukkueesta. Talenttivalmentaja on osa näitä joukkueita vastaten ja koordinoiden talenttipelaajien toiminnoista. FC Reippaan talenttivalmentajana toimii Joni Kallioinen.

- Tuki on meille erityisen tärkeä, kun olemme tekemässä FC Lahden kanssa tiivistä yhteistyötä. Se tukee vahvasti meidän akatemiatoimintaamme 15-19-vuotiaiden ikäluokissa. Suuri kiitos Palloliitolle merkittävästä tukisummasta ruohonjuuritasolle. Tällä resurssilla pystymme vahvistamaan entistä enemmän akatemiatoimintaamme. Pyrimme saamaan sinne parhaat pelaajat suur-Lahden alueelta, FC Reippaan toiminnanjohtaja Jarkko Koskinen kommentoi tuoreeltaan.

Poikien talenttitukea saavat HJK, JJK, Ilves, TPS, FC Inter, KuPS, FC Honka, KäPa, FC Espoo, FC Jazz, VPS, FC Reipas, RoPS, SJK , JäPS, Jaro (50%) ja OLS (50%). Tyttöjen tuki myönnettiin viidelle seuralle ja kahdelle akatemialle. Tuen saavat FC Honka, HJK, Ilves, JyPK, ONS, Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemia ja Turun seudun Urheiluakatemia.

FC Lahti & FC Reipas – Vahvemmat Yhdessä!