vko.27 // 13.7.2019

Tim Martinen vireessä Reippaan paidassa

Tim Martinen vireessä Reippaan paidassa

Tim Martinen pelasi hyvän ottelun Reippaan paidassa. (Kuva: Antti Sepponen)

FC Lahden Tim Martinen ja Lassi Forss olivat avauskokoonpanossa Lahden Reippaan kaataessa Vantaan Jalkapalloseuran Kisapuistossa lukemin 1-0. Ottelun ainokaisen iski pelin lopussa Janne Hahl.

Lassi Forss kellotti vyölleen 55 minuuttia vasempana laitahyökkääjänä. Martinen puolestaan pelasi 71 minuuttia. Etenkin Martinen oli alati vaarallinen ja haastoi ja ohitti rohkeasti VJS-puolustusta hankkien useita vapaapotkuja. Lisäksi hän tarjoili muutaman maukkaan keskityksen.


Voitollaan Reipas nousi 18 pisteeseen, joka oikeuttaa Miesten Kakkosen A-lohkon viidenteen sijaan. Klubi 04 edellä tasapistein. Sarjakärki MP on kahdeksan pisteen karkumatkalla. Reippaan seuraava kotiottelu on 3.8. Tuolloin Lahteen saapuu helsinkiläinen FC Viikingit.