vko.33 // 23.8.2019

​Matias Niuta lainalle Kakkoseen

​Matias Niuta lainalle Kakkoseen

Kuva: Juha Tamminen

FC Lahden nuori keskikenttämies Matias Niuta siirtyy lainalle Kakkosessa pelaavaan Nurmijärven Jalkapalloseuraan. Laina kestää kauden loppuun asti. Niuta on edustuskelpoinen jo lauantaina NJS:n kohdatessa FC Viikingit.

Viime kauden A-nuorten Suomen mestari sai tällä kaudella Veikkausliiga-debyyttinsä FC Interiä vastaan. Seitsemän minuutin aikana Niuta oli vahvasti rakentamassa Lahden tasoitusmaalia. Lisäksi Niuta pelasi Reippaan paidassa neljä ottelua ja A-nuorten riveissä SM-sarjassa kahdeksan ottelua.

NJS on osa FC Lahden seurayhteistyöverkostoa, joten Niudan laina on yksi konkreettinen esimerkki seurojen välisestä yhteistyöstä. NJS on tällä kaudella ollut koko ajan tukevasti Kakkosen keskikastissa.