vko.35 // 2.9.2019

FC Lahden kausi jatkuu haastajasarjassa

FC Lahden kausi jatkuu haastajasarjassa

Kuva: Juha Tamminen

FC Lahden ottelut jatkuvat maaottelutauon jälkeen haastajasarjassa, jossa pelataan kuuden joukkueen yksinkertainen sarja. Panosta peleissä riittää yhä paljon, sillä haastajasarjan kaksi parasta jatkavat loppusarjojen jälkeen lopputurnaukseen ylemmän loppusarjan sijoilla 3.-6. olevien joukkueiden kanssa viimeisestä Euro-paikasta.

Yläloppusarjassa Ilveksen sijoitus voi kuitenkin vaikuttaa yläloppusarjan lopputurnaukseen osallistujiin, sillä Ilveksellä on jo paikka Eurooppa Liigan karsintaan ja se ei osallistu lopputurnaukseen. Haastajasarjan viimeinen putoaa Ykköseen ja toiseksi viimeinen karsii paikasta Ykkösen toiseksi tulleen kanssa.


Haastajasarjaan Lahti saa kolme kotiottelua ja kaksi vierasottelua. Ottelupäivät ja kellonajat tiedotetaan tiistaina 3.9.2019 A-maajoukkueen tiedotustilaisuuden yhteydessä.