vko.35 // 2.9.2019

Kultille kaksi maalia Kakkosessa

Kultille kaksi maalia Kakkosessa

Kuva: Juha Tamminen

FC Lahden nuorista pelaajista Lassi Forss, Tomi Kult ja Joona Tiainen olivat Lahden Reippaan avauskokoonpanossa Kakkosen ottelussa Kouvolan Susia vastaan. Forss löi viirupaitojen voitolle alkutahdit tehden uransa ensimmäisen maalin miesten otteluissa. Tomi Kult puolestaan osui 4-1 päättyneen ottelun lopussa kahdesti. Yhden Reippaan maalin iski Miska Verkko. Joona Tiainen pelasi hyvän ottelun, eikä mahtanut Joshua Ervaalan maalille mitään. Forss valittiin myös ottelun parhaaksi pelaajaksi.

FC Lahti B pelasi sunnuntaina kotiottelun B-poikien Ykkösessä FC Honka/3:sta vastaan. Lahti karkasi jo ensimmäisellä puoliajalla ja purjehti lopulta 7-0-voittoon. Tymek Kuzniarek viimeisteli neljä osumaa. Seuraavana FC Lahti B kohtaa paikallisottelussa FC Kuusysin sunnuntaina 8.9. Kisapuistossa.


FC Lahti A vieraili viikonloppuna Turun Kupittaalla ASM-sarjan ottelussa Turun Palloseuraa vastaan. Turkulaiset voittivat ottelun 1-0 Kasperi Tuomen iskiessä ottelun ainokaisen. A:n seuraava kotiottelu on vasta 15.9.2019 helsinkiläistä Atlantis FC:tä vastaan.


FC Lahdesta Ykkösen AC Kajaanissa lainalla oleva Tim Martinen pelasi 65 minuuttia kajaanilaisten kokoonpanossa 2-2-vierastasapelissä kouvolalaisen MYPAn vieraana. Nurmijärven Jalkapalloseurassa Kakkosessa lainalla oleva Matias Niuta sai puolestaan 80 minuuttia peliaikaa maalittomassa tasapelissä FC Kiffeniä vastaan.


Lue FC Lahti B:n otteluraportti tästä → https://www.fcreipas.fi/joukkueet/5977/ottelut/236776/otteluraportti


Lue Lahden Reippaan otteluraportti tästä → http://www.lahdenreipas.fi/artikkelit/230-otteluraportti-paluu-voittojen-tielle.html