Jasin Assehnoun vauhdissa Pikkuhuuhkajissa

Assehnoun oli Suomen näkyvin pelaaja ensimmäisellä 45-minuuttisella. Heti ensiminuuteilla hän ampui kertaalleen tulisesti ja oli järjestämässä Onni Valakarille maalipaikkaa. Ensimmäisen jakson puolivälissä Assehnoun osui. Hän sai Mikael Soisalolta syötön rangaistusalueelle ja sijoitti vapaasti Suomen 1-0-johtoon. Heti maalin jälkeen Assehnoun oli iskeä jo toisen, mutta tulinen veto pomppi hieman ohi maltalaismaalin.

Assehnoun oli myös vahvasti mukana Benjamin Källmanin 2-0-maalissa antaen niin sanotun kakkossyötön maaliin. 3-0-maalissa maltalaiskassari Andreas Vella nyrkkeili vapaana olleen Assehnounin edestä pallon omaan maaliin. Suomi osui ensimmäisellä jaksolla myös kertaalleen ylähirteen ja Assehnoun oli rakentamassa myös tätä hyökkäystä.

Toisella jaksolla Onni Valakari iski päätöslukemiksi 4-0 Eetu Vertaisen esityöstä. Voitto pitää Suomen yhä lohkonsa kärjessä. Seuraavana Suomi kohtaa maanantaina lohkokakkosen Tanskan Porissa.