vko.08 // 27.2.2020

FC Lahti leirille Espanjaan

FC Lahti leirille Espanjaan

FC Lahti leireili Saloussa viimeksi kaksi vuotta sitten.

FC Lahti matkustaa Pelimatkat Sports Travelin järjestämälle harjoitusleirille Espanjan Salouhun perjantaina 28.2. viikoksi. Joukkue on leireillyt Saloussa viimeksi pari vuotta sitten. Leirillä Lahti paneutuu etenkin taktisiin yksityiskohtiin. Lisäksi joukkue pelaa Espanjassa kaksi harjoitusottelua.

Saloussa Lahti pääsee harjoittelemaan ja pelaamaan luonnonnurmella ja ulkona. FC Lahti kohtaa heti sunnuntaina Saudi-Arabian alle 21-vuotiaiden maajoukkueen. Keskiviikkona Lahti puolestaan kohtaa Barcelonassa Santfeliuenc FC:n. Takaisin Suomeen joukkue matkaa torstaina.

FC Lahden ensimmäinen vastus, Saudi-Arabian nuorisomaajoukkue tulee olemaan suuri haaste. Maajoukkue on harjoitellut Espanjassa yhdessä liki vuoden, joten on oletettavaa, että saudiarabialaiset ovat hitsautuneet hyvin yhteen. Joukkue on kohdannut harjoitusottelussa muun muassa tanskalaisen FC Helsingørin. Saudit voittivat tanskalaiset vajaamiehisenä 4-1.

Seuraa FC Lahden ja Pelimatkojen leiriä FC Lahden kanavista.

Osta kausikorttisi nyt, sillä kausikortin hinta nousee jälleen sunnuntaina. Kausikortti helmikuun loppuun hintaan 99 euroa tästä → https://www.seamchip.fi/fclahti