vko.09 // 2.3.2020

​FC Lahden ja Törnrosin tiet erkanevat

​FC Lahden ja Törnrosin tiet erkanevat

Erik Törnrosin ja FC Lahden tiet erkanevat. (Kuva: Miska Savolainen)

FC Lahti ja ruotsalaishyökkääjä Erik Törnros ovat purkaneet yhteisymmärryksessä kautta 2020 koskevan pelaajasopimuksen. Törnros pelasi viime kaudella FC Lahden paidassa 16 liigaottelua ja osui kahdesti maaliin. Lisäksi hän osui kertaalleen Suomen Cupissa.

Törnrosin molemmat liigamaalit syntyivät HJK:n verkkoon samassa ottelussa. Hyökkääjä itse pitää juuri HJK-ottelua parhaana muistonaan Lahdesta. Lisäksi hän kiittää seuraa, taustoja ja kanssapelaajia kuluneesta vuodesta.


- Haluan kiittää FC Lahden faneja, seuran valmennusta ja upeita kanssapelaajiani Lahdessa vietetystä reilusta vuodesta. Parhaaksi muistokseni jää viime kesän HJK-ottelu ja kaksi maaliani, ruostalaishyökkääjä Erik Törnros kommentoi.


FC Lahti haluaa kiittää Erik Törnrosia yhteisestä ajasta ja toivottaa sympaattiselle ruotsalaisjätille menestystä tulevaisuuteen.