vko.09 // 2.3.2020

FC Lahti kohtaa Suomen Cupissa Peli-Karhut

FC Lahti kohtaa Suomen Cupissa Peli-Karhut

Suomen Cupin neljännesvälierät on arvottu ja FC Lahti saa vastaansa Peli-Karhut Kotkan Karhulasta. Neljännesvälierissä mukana olevat liigajoukkueet pelaavat ottelunsa vieraskentällä 14.-15.3. välisenä aikana. FC Lahden ottelun tarkemmasta ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

FC Lahti selvitti tiensä neljännesvälieriin B-karsintalohkon neljäntenä. Jatkopaikkaan riittivät voitot Rovaniemen Palloseurasta ja Seinäjoen Jalkapallokerhosta. FC Lahti on kertaalleen selvinnyt Suomen Cupin finaaliin. Kaudella 2002 Haka kuitenkin vei finaalin nimiinsä. Yhteensä Lahti on pelannut Suomen Cupin ja Suomen Cupin karsintojen otteluita 91.

FC Lahden vastustajaksi arvottu PeKa pääsi varsinaiseen Cupiin selvittyään viime vuonna Regions' Cupin finaaliin. Finaalissa Tikkurilan Palloseura oli vahvempi, mutta finalistina kymiläiset saavuttivat paikan Cupiin. Viime kaudella PeKa oli Kolmosen lohkossaan toiseksi ja PeKa pelaa myös tulevalla kaudella Kolmosessa.