vko.10 // 12.3.2020

Koronavirus vaikuttaa Veikkausliigaan 2020

Koronavirus vaikuttaa Veikkausliigaan 2020

Suomen hallitus on suosittanut, että koronaviruksen leviämisen rajoittamiseksi kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Veikkausliigan hallitus päättää mahdollisista muutoksista kaudelle 2020 huomenna perjantaina 13. maaliskuuta.

Veikkausliigan 2020 tammikuussa julkaistussa otteluohjelmassa kauden ensimmäiset ottelut on asetettu pelattavaksi lauantaina 11. huhtikuuta, jolloin FC Lahti kohtaisi vieraskentällä FC Hakan. Toukokuun loppuun mennessä pelataan ohjelman mukaan 61 ottelua.

Veikkausliigan hallitus keskustelee koronaviruksen ja sen leviämistä rajoittavien toimenpiteiden vaikutuksista 13.3.2020. Veikkausliiga ja FC Lahti tiedottavat mahdollisista muutoksista tämän jälkeen. Myös mahdollisista muutoksista Suomen Cupin osalta tiedotetaan niin pian kuin mahdollista.