vko.12 // 23.3.2020

​FC Lahti varautuu tulevaan – toimisto suljettuna 13.4. saakka

​FC Lahti varautuu tulevaan – toimisto suljettuna 13.4. saakka

Koronavirusepidemian vaikutukset koettelevat suomalaisia urheiluseuroja ja yleisesti heikentyneen taloustilanteen johdosta FC Lahti Oy aloittaa koko henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut toiminnan turvaamiseksi. Neuvottelut alkavat maanantaina 30.3.2020 ja jatkuvat arviolta 13.4.2020 saakka.

FC Lahti Oy työllistää suoraan yli 30 työntekijää ja välillisesti vielä isomman joukon. Henkilöstön osalta neuvotteluiden myötä syntyvillä sopeuttamistoimilla pyritään turvaamaan FC Lahti Oy:n toiminta myös poikkeustilanteen jälkeen.

FC Lahden toimisto pidetään toistaiseksi suljettuna yleisen liikkumista rajoittavan linjauksen mukaisesti. FC Lahti palvelee kuitenkin etänä ja verkkokauppa on toiminnassa. Kannustamme kaikkia olemaan aktiivisia ja tukemaan seuran ja sen yhteistyökumppaneiden toimintaa myös vaikeina aikoina.


FC Lahden verkkokauppaan: https://www.seamchip.fi/fclahti
Katso tästä FC Lahden yhteistyökumppanit