vko.16 // 24.4.2020

​Tee hyvää Kauden tärkein ottelu -kampanjan avulla

​Tee hyvää Kauden tärkein ottelu -kampanjan avulla

Kuva: Aleksi Tikkala

Tee hyvää Kauden tärkein ottelu -kampanjan avulla

Kauden tärkein ottelu -kampanja on Palloliiton yhteistyössä Veikkausliigan, miesten Ykkösen ja Kansallisen Liigan kanssa järjestämä kampanja, jonka tavoitteena on järjestää jalkapalloelämyksiä koronaviruksen vaikutuksista kärsineille. Lisäksi kampanjalla tuetaan suomalaisen huippujalkapalloilun jatkumista.

Kampanja kannustaa ihmisiä ja yhteisöjä ostamaan kymmenen euron tukilippuja, jotka lahjoitetaan kunkin seuran valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen. FC Lahden valitsema kohde on Päijät-Hämeen keskussairaalan hoitajat, jotka tekevät arvokasta ja raskasta työtä myös poikkeusolojen aikana itseään säästämättä. Kampanjan tuotot puolestaan ohjataan lyhentämättömänä kampanjassa mukana oleville pääsarjaseuroille. Jokainen tukilipun ostaja saa itselleen sähköisesti ladattavan muistolipun, sekä sisältöpaketin, joka käsittelee suomalaista huippujalkapalloa. Lisäksi jokaisella ostajalla on mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa voi voittaa muun muassa lahjakortteja maajoukkueen verkkokauppaan ja maajoukkueiden fanituotteita.

Kampanjaan osallistumien on helppoa. Lippujen ostaminen Kauden tärkeimpään otteluun käy Lyyti-sivuston kautta osoitteesta https://www.lyyti.fi/reg/KaudenTarkeinOttelu