vko.19 // 13.5.2020

​Jalkapallon Suomen Cup jatkuu

​Jalkapallon Suomen Cup jatkuu


Koronapandemian johdosta siirretyt Suomen Cupin neljännesvälierät pelataan 16.6. alkaen. FC Lahti kohtaa vieraskentällä kotkalaisen Peli-Karhut keskiviikkona 17.6. kello 20.00 alkaen. Ottelun voittaja kohtaa voittajan ottelusta AC Oulu – FC Honka. Puolivälieräottelu pelataan keskiviikkona 24.6.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli odottaa Kolmosessa pelaavan PeKan kohtaamista innolla. Hän kertoo, että pelejä on ollut ikävä. Zenelin mukaan koko joukkue on intoa täynnä ja on valmis antamaan kaikkensa.

- Tämä on paluu elämään. Pelejä on ollut ylipäätänsä ikävä. Saamme muutaman harjoitusottelun alle ennen Cupin peliä. Odotukset ovat hyvät. Peruskunto pitäisi olla hyvä ja uskomme, että saamme joukkuepelin kuntoon kesäkuun aikana liigaa varten. PeKa ei ole tuttu vastustaja, mutta keskitymme omaan peliin, Zeneli kertoo.

Koronatilanteen takia voimassa olevat rajoitukset saattavat muuttua seuraavan kuukauden aikana merkittävästi, joten tarkemmat ohjeet muun muassa yleisöstä annetaan vasta lähempänä otteluita. Ruutu+ -palvelu kuitenkin näyttää kaikki Suomen Cupin ottelut.