vko.30 // 31.7.2020

Lassi Forss lainalle MYPAan

Lassi Forss lainalle MYPAan

FC Lahden 18-vuotias puolustaja Lassi Forss siirtyy lainalle Ykkösessä pelaavaan MYPAan. Laina kestää kauden loppuun. Forss pelasi Suomen Cupin karsinnassa FC Lahden paidassa kolme ottelua ja Lahden Reippaassa Kakkosessa viisi ottelua.

Laina palvelee hyvin molempia osapuolia. Forss pääsee lahtelaisille tuttuun valmennukseen, sillä MYPAa valmentaa Ilkka Mäkelä. Lisäksi Mäkelä on valmentanut Forssia poikamaajoukkueissa. MYPA saa myös kapeaan rinkiin raskaalle Ykkösen kaudelleen yhden uuden vaihtoehdon. Forss puolestaan pääsee taistelemaan säännöllisestä pelipaikasta ja peliajasta sarjatasoa ylemmäs, sillä Kakkosen ottelut eivät enää kehitä nuorta lupausta riittävästi.

MYPAn kausi on alkanut vaikeasti. Joukkue on pelannut vasta kolme ottelua, sillä koronaepäily siirsi joukkueen yhden ottelun. Myllykoskelaiset eivät ole saaneet vielä pistetiliään auki ja MYPA on onnistunut Ykkösessä maalinteossa vasta kertaalleen. Seuraavaksi joukkue kohtaa kotonaan AC Kajaanin lauantaina ja Forss on jo pelikelpoinen kyseisessä ottelussa.