vko.39 // 28.9.2020

FC Lahti, FC Reipas ja FC Kuusysi tähtäävät yhteistyöhön kaudelle 2022

FC Lahti, FC Reipas ja FC Kuusysi tähtäävät yhteistyöhön kaudelle 2022

FC Lahti, FC Reipas ja FC Kuusysi ovat sitoutuneet suunnitelmaan, jonka tavoitteena on näiden kolmen seuran yhteistyön syventäminen kaudesta 2022 lähtien. Käytännössä tämä tarkoittaisi FC Reippaan ja FC Kuusysin yhteisjoukkueita FC Lahden nimen alla poikajoukkueiden osalta.

- Jalkapallo on harrastajamäärältään Päijät-Hämeen suurin laji. FC Reippaan ja FC Kuusysin perustehtävä on liikuttaa lapsia ja nuoria, ja luoda näin hyvinvointia koko kaupungille. Meillä tulee kuitenkin olla myös riittävän laadukas polku tämän kylän lahjakkaimmille ja tavoitteellisille pelaajille. Pyrimme systemaattisesti kehittämään FC Lahden pelaajapolkua ja on täysin oleellista, että parhaat pelaajat pääsevät harjoittelemaan ja pelaamaan yhdessä riittävän varhain. kommentoi FC Lahden toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari.

- Rakennamme tulevan kauden aikana perustaa yhteistyölle, jotta meillä on jatkossa toimiva yhteistyömalli, joka kantaa hedelmää vuosiksi eteenpäin, Heikari päättää.

Lisätietoja:

Juho-Matti Heikari, toimitusjohtaja FC Lahti